Csónak és vízi sporteszköz fedélzet

Csónak és vízi sporteszköz fedélzet

Fedélzet szó hallatán kevés embernek ugrik be egy horgászcsónak, kajak, kenu, szörf vagy egy vízibicikli fedélzete.
Pedig ezek is fedélzetek ám, nem csak a szuper yachtok és a motorcsónakok kiváltsága a fedélzet. Sőt ezek a vízi sporteszközök sokkal szélesebb körben elterjedtek mint azt sokan gondolnák. Tegyél egy próbát, kérdezd meg pár ismerősödet hogy léptek-e már motorcsónak vagy vitorlás hajó fedélzetre, és ha nem, kérdezd meg ugyan ezt egy vízibiciklivel vagy egy horgászcsónakkal… Meg fog lepődni. Én nem nagyon ismerek olyan embert aki a fent említett vízi sporteszközök közül egyet sem próbált még ki életében.

Kicsi is, szép is!

Avagy nem csak a nagyoknak jár a kényelem.
Attól még hogy nincs motorcsónakod, vagy hajód attól a kényelem neked is jár. Lehet szép a kajakod, jól felszerelt a horgászcsónakod, kényelmes a vízibiciklid. Sőt, ha jobban belegondolunk csak a horgászcsónakokba például. Sokkal jobban kihasználja sok a pecás a saját horgászcsónakját mint pár motorcsónakot a tulajdonosa.
Általánosítani persze itt sem szabad. De ha Te azok közé tartozol akinek a vízi sporteszköze szerves része a hobbijának, akkor biztos vagyok benne hogy neked is megfordult már a fejedben hogy mivel lehetne kényelmesebbé, biztonságosabbá, szebbé tenni a szíved csücskét.

Szeresd, Gondozd,

A csónakunkkal törődnünk kell, ugyan úgy mint a kocsinkkal vagy az otthonunkkal. Egy darabig még működik, ha nem teszünk bele energiát, de egy idő után ez megbosszulja magát.
Szerencsére nem kell csillagászati magasságokban keresni a megoldásokat. Sokszor egy apró figyelmesség is elég, hogy megelőzzük a bajt.
Legyen szó csak egy ponyváról, amit mindig használunk amikor tudunk. Már egy ilyen apróság sok-sok kellemetlenségtől és bosszúságtól és kiadástól kímélhet meg.

Ha ennél többet akarsz…

Ha nem éred be annyival hogy szinten tartod a csónakod, vízi sporteszközöd állapotát, hanem javítani is szeretnéd azt, akkor ajánlom hogy nézz be a Fedélzeti műhelyünkbe, ahol hasznos tanácsokkal látunk el, saját hosszú éves hajóépítő pályafutásunkon alapozva.

Hozz ki a csónakodból a maximumot

A világ számos országában egyre jobban terjed a horgászcsónakok fedélzetének burkolása.
Ezt több okból is használják és szeretik, a horgászok.

  • Kényelmes és biztonságos
  • Feldobja a csónak látványát
  • Teljesen személyre szabható a design
  • jó szigetelő képességgel bír, hő és hang téren is
  • könnyen takarítható
  • sérülés esetén könnyen cserélhető
  • STB