Fedélzet javítás

Fedélzet javítás

Akinek hajója van, annak előbb-utóbb fedélzet javítással kell foglalkoznia… Két út van. Javíthatod magad vagy javíttathatod mással. Mindkét esetben érdemes érteni hozzá…

Fedélzet javítás professzionális verzióban

Ha úgy döntöttél, hogy a fedélzet javítás nem a te asztalod, nem érsz rá vele foglalkozni, Akkor szívesen állok rendelkezésedre

Hogyan javítok fedélzetet én…

Jó pár évnyi hajóépítéssel a hátam mögött, úgy gondolom mondhatom azt hogy fedélzetet javítani nem egy hálás dolog. Legyen szó teak fa fedélzetről, Felxi teak fedélzetről, műgyanta fedélzetről. Ha a hajó fedélzete sérült akkor azt csak a legprofibbak tudják úgy kijavítani a sérülést hogy az ne legyen nagyon szembeötlő. De láthatatlanná tétel szinte lehetetlen.
Ezért is ajánljuk a csúszásgátló hab fedélzetet. És ha a hab fedélzet sérül? Semmi gond, egyszerűen kicseréljük, akár egyik napról a másikra…

A fedélzetjavítás folyamata nálunk

Saját fedélzet pár lépésben

 • Mérd fel a fedélzetedet a Fedélzet felmérése c. videónk segítségével, majd küld el nekünk a borítandó fedélzet rajzát.
 • Válaszlevelünkben meg fogod kapni az előzetes árajánlatot. Fontos tudnod, hogy ez még nem a végleges árajánlat lesz.
 • Végleges árat csak akkor tudunk adni  amikor elkészül a fedélzeted felmérése.
 • A kitöltött megrendelőlapot vissza küldve, aktívvá válik a megrendelésed.
 • Ez után következik a fedélzeted digitalizálása, majd tervezése, a tervek alapján tudjuk kiszámolni az anyagszükségletet, ebből pedig a végleges árat.
 • Itt már közel vagyunk… Kapsz egy kész látványtervet, ebben még bármit tudunk módosítani, ha gondolod. Ha olyan a látványterv, ahogy elképzelted, akkor a célegyenesben vagyunk.
 • Indul az általad megálmodott fedélzet marása.
 • Már csak 1 dolog van hátra, az előre egyeztetett időpontra a fedélzetedet letakarítani, hogy a frissen elkészült fedélzetedet le tudjuk ragasztani.
 • Élvezd a gyors kivitelezést és az azonnali használat előnyeit, a hajód elkészült fedélzetén.

Ez így most hosszú és komplikáltnak tűnik, de igazából egyszerű.
Méretek -> Ár -> OK -> felmérés / látvány -> Ok-> ragasztás-> használat


… és ha mindez érdekel, töltsd ki az alábbi adatlapot. Fontos. Ez még nem kötelez semmire. Csupán annyi történik, hogy “összehoznak minket az áramlatok…”

Fedélzetjavítás kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam, annak tartalmával egyetértek és hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

 

Fedélzet javítás saját kezűleg

Ha fedélzet javításra adod a fejed, szerintem csatlakozz amatőr hajó javító barátaim lelkes tanodájához a és olvasgass a Fedélzeti Kisokos -ban, mert sok javítási dologról már beszélgettünk régen. Ha még csiszolnád magad, akkor kukkants be a Fedélzet YouTube csatornánkra, ahol megnézheted a videóinkat a fedélzet javítás fogásairól. Miért lehet jó értened ehhez? Azért, mert:

 • Azért mert sok munkát magad is elvégezhetsz egyszerűen, jól és olcsón.
 • Azért, mert rengeteg munkám van, melyek sokszor nagy lélegzetűek és a kis munkákat nehezen tudom beilleszteni a sorba, de mégis lesz egy új ismerősöm és ha egyszer neked is nagyobb munkád adódik, már régi barátként üdvözöljük egymást.
 • Azért, mert a te hajód a te lelked. Boldogan lépsz majd a saját kezed alkotta fedélzetre.